неделя, 11 май 2014 г.

Tramezzini





 Обикновено имат триъгълна форма, а хляба, от който се приготвят най- често е без кора.
 http://en.wikipedia.org/wiki/Tramezzino

Оказа се, че може да се импровизира с формата им, пък и аз окрих правоъгълен, който се оказа много удобен. След като се нареже, се получават чудесни хапки.




Тук са няколко варианта: 
С шунка , топено сирене, краставичка:

 Крема сирене с чесън, риба тон и краставичка:
Има вариации с всякакви пастети, риба, шунка и колбаси, зеленчуци...
Важно е, след като се приготвят да се завият на руло добре и да се притиснат и запечатат с фолио.

Оставят се за около час в хладилник.
Стават както за сандвичи, така и за хапки.



Няма коментари:

Публикуване на коментар