събота, 19 април 2014 г.

Панирани чеснови пилешки филенца



Една лесна и много вкусна рецепта, която открих сравнително скоро.

Необходими продукти:

1 кг. пилешко филе
3-4 скилидки чесън
2-3 яйца
магданоз
сол
черен пипер
галета
зехтин или олио за пържене

Яйцата се разбиват в дълбок съд, към тях се прибавят пресованите скилидки чесън, сол, черен пипер и ситно нарязания магданоз.

Пилешките филета се заливат с приготвената марината и се оставят за няколко часа.
После се овалват директно в галета, тъй като нямат нужда от яйце.



Панират се в загорещена мазнина.



  Сервират се със салата или гарнитура по желание!
Добър апетит!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар