четвъртък, 19 март 2020 г.

Пилешко с бекон, сирена и аспержи




Необходими продукти:

* Пилешки пържоли от бутче
* Чедър, нарязан на филийки
* Гауда, също на филийки
* Бекон, нарязан на тънки ленти
* Пресни аспержи
* Сол
* Черен пипер
* Чесън на прах
* Масло



Начин на приготвяне:


Бутчетата се начуват добре, с дървен чук.
Разстилат се, подправят се със сол, черен пипер и чесън.
Върху тях се нарежда бекон.



Следва лист Чедър.


Лист (филийка) Гауда и няколко аспержи.
Завива се добре и с помощта на клечка, се запечатва.


В загрят тиган, се слага малко масло и на слаб огън, завитите ролета, се оставят, до готовност.


Приготвят се до желаната степен.


По желание, тиганът може да се похлупи, за да се разпредели равномерно температурата.  



Добър апетит!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар