неделя, 26 януари 2020 г.

Бисквитена торта с Нутела и маскарпоне




Необходими продукти:
2 пакета обикновени правоъгълни бисквити
500 гр. Маскарпоне
200 гр. Филаделфия
150 гр. Заквасена сметана
200 гр. Нутела
Шоколад за декорация
200 мл. Мляко за напояване на бисквитите




Приготвяне:
Маскарпонето, Филаделфията, Заквасената сметана и Нутелата се разбъркват, до хомогенна смес.


Бисквитите се потапят в мляко и се слепват една за друга с получения крем. 



Нареждат се като ветрило, в подходяща форма.




Покрива се с останалият крем. 





Декорира се с шоколад и се оставя в хладилник, за поне 4 часа.













Добър апетит!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар